Om os

Om BDJ Transport

Det hele startede med en enkelt bil i Langeskov på Fyn, der siden blev til flere. Derfra har vi vokset os større, stærkere og bedre, og i dag er BDJ Transport en del af speditionsvirksomheden Liso Logistics i Horsens, hvorfra vi hver dag kører ud på nøje tilrettelagte ruter med vore egne lastbiler – plus samarbejdspartnere.

Det at blive en del af Liso Logistics har blandt andet gjort, at vi har et stort, kompetent bagland, der alle er uddannede inden for logistik og spedition, og som besidder vigtigt viden om regler, lovgivning og krav inden for transport og distribution – ikke bare i Danmark, men også i Sverige, Norge og resten af verden.

Service som DNA

Vores DNA er stadig den samme. Siden Brian Dennis Jensen startede virksomheden i 2016, har service været et af vores absolutte nøgleord. Det er kunderne, der er omdrejningspunktet for vores transportvirksomhed, og derfor strækker vi os ud over normale grænser for at yde den bedste service, vi kan. Sådan har det altid været, og sådan er det stadig.

Vores motto er, at ingen opgave er umulig. Transport af farligt gods er en af vores særlige kompetencer – alle vores chauffører er uddannede til at køre med farligt gods, og alle vores biler er udstyrede til ADR-kørsel, lige som vi har alle godkendelser, tilladelser og knowhow, der hører dertil – men vi kan køre alle former for godstransport, og i Danmark vi er også godkendte til at køre med affald.

Let kommunikation

Vi har et tæt forhold til vores chauffører, som alle er ansatte under dansk overenskomst. Det er med til at sikre ordnede forhold og undgå misforståelser. Og en gnidningsfri kommunikationen er vigtig for os. Vores kunder skal føle sig trygge og i gode hænder, når de taler med kontoret såvel som med chaufførerne. Transport – og særligt transport med farligt eller skrøbeligt gods – kan være en tillidssag.

Fokus på at køre grønnere

Transport og miljøvenlighed går ikke naturligt hånd i hånd, men vi gør, hvad vi kan for at køre grønnere. Vi forsøger f.eks. hele tiden at optimere og planlægge vores ruter, så vi kan samle mest mulig kørselsaktivitet under ét – og dermed spare på brændstof og CO2-udledning.

Kørestil har også betydning for, hvor meget CO2, der udledes på vejene. Derfor uddanner vi vores chauffører i kørestil og holder et digitalt øje med, at de overholder vores retningslinjer. På den måde har vi et kontinuerligt fokus på at køre så grønt som muligt. Og så er alle vores biler desuden Euronorm 6, som på nuværende tidspunkt er den højeste miljøstandard for lastbiler.

Fødevarekontrol

Klik her for at se vores seneste kontrol fra fødevarestyrelsen.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 04 eller skriv til bdj@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag