Vognparken

Lastbiler til enhver opgave

På nuværende tidspunkt råder vores vognmandsforretning over flere egne lastbiler – alle Euronorm 6 – deriblandt både 2- og 3-akslede trækkere med og uden hydraulik. Det gør os i stand til at løse en lang række logistik- og transportopgaver med egne biler – og kræver opgaven noget ud over det, løser vi det via vores samarbejdsaftaler med underleverandører. På den måde er vi altid klar til at tage en ny opgave ind.

Vi råder desuden over forskellige typer trailere som gardintrailere, walking floor-trailere og køletrailere – hvor sidstnævnte især bruges til transport af farligt gods, der skal fragtes ved en bestemt temperatur.

Alle biler i vores vognpark er godkendte til farligt gods-transport, og alle vores chauffører er ADR-uddannede, og transport af farligt gods i alle fareklasser er også en af vores kernekompetencer. Men vores variation af trækkere og trailerløsninger gør, at vi kan klare mange forskellige transportopgaver – også affald.

Alle vores biler er udstyret med GPS, så vores chauffører har de bedste forudsætninger for altid at tage den mest optimale rute til deres destination, og samtidig lægger vores medarbejdere på kontoret et stort arbejde i at planlægge og optimere køreplanerne, så vi opnår størst mulig kørselseffektivitet: Det er – sammen med vores uddannelse af chaufførerne i grøn kørestil – med til at mindske vores brændstofforbrug og dermed reducere CO2-udledning.

Og så sørger vi naturligvis for at vedligeholde og servicere vores vognpark, så vores biler altid er velholdte og korrekt udstyrede til at klare de opgaver, de bliver sat på.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvad kan vi gøre for dig

Har du brug for en gennemgang af dit transportbehov, din nuværende løsning, rådgivning, tilbud eller andet vi kan hjælpe med? Ring på (+45) 76 70 33 04 eller skriv til bdj@lisologistics.dk.

Kontakt os i dag